Kurs/Instruksjon

Informasjon om Veien Til Golf - Nybegynnerkurs

Veien til golf kursene holdes av vår meget rutinerte PGA pro Elizabeth Vinter. Ved gjennomført Veien Til Golf kurs er man automatisk kvalifisert for selvstendig spill på alle golfbaner. Trenger du litt råd og veiledning før du starter opp eget spill bistår vi gjerne med det.

Påmelding kan gjøres her.

Kurstilbudet 2021 er foreløpig på følgende datoer:

·         Torsdag 1. og fredag 2. april - Avlyst
·         Lørdag 10. og søndag 11. april - Avlyst
·         Lørdag 17. og søndag 18. april
·         Lørdag 24. og søndag 25. april
·         Lørdag 8. og søndag 9. mai
·         Lørdag 22. og søndag 23. mai
·         Lørdag 5. og søndag 6. juni
·         Lørdag 19. og søndag 20. juni
·         Lørdag 10. og søndag 11. juli
·         Lørdag 31 juli og søndag 1. august
·         Lørdag 21. og søndag 22. august

Kursene blir avholdt over to dager med 8 timer totalt, og da med to økter a 4 timer.
En instruktør kan ha inntil 12 kurselever ad gangen i gruppe.
Av hensyn til smittefaren, så vil kursene kun foregå utendørs.

Vi oppfordrer alle til å kle seg etter forholdene og ta med eget utstyr. Dersom du skulle ønske å låne utstyr så har vi også dette, men da er det fint om du gir beskjed på forhånd via påmeldingen slik at vi kan klargjøre disse køllene.

PRIS: 1750,-

• Inkluderer:
    • - Veien Til Golf kurs
    • - Klubbkontingent Hvaler Golfklubb
    • - Fritt spill hele sesongen 2021 på Hvaler Golfbane og Huseby & Hankø golfbane.