Korthullmesterskapet 2018

Publisert: 18. august 2018  av Svein Thygesen

Avviklet under mørke skyer og sterk vind

Fjorten spillere stilte til start på dagens korthullsmesterskap vel vitende om at greenenes beskaffenhet ville føre til at birdies ville bli mangelvare. Mange tok derfor konkurransen som en sosial happening selv om vinnerinstinktet hele tiden var til stede. Uten greenkeeper Bernts innsats tidligere i uken ville baneforholdene vært langt verre

Pallen denne gang ble besteget av fire herrer:

Nr. 1: Per Edling, 56 slag
Nr. 2: Per Gunnar Thomsen, 58 slag
Nr. 3: Eirik Agnar Staff, 60 slag
Nr. 3: Thor Steinar Nilsen, 60 slag

Nedenfor sees hele buketten spillere samlet foran klubbhuset. Vi savnet flere av klubbens medlemmer på deltakerlisten, og det synes vi er litt trist. Vi henstiller derfor ennå flere til å delta i klubbens turneringer – alle som spiller klubbturneringer er hyggelige og inkluderende. Meld dere på enten det er mandagturneringer eller torsdagsturneringen – «we don`t bite».