Nyheter

Greenene skjæres og dresses uke 34

Av: Jon Bossum  |  Publisert: 26. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ønsker å opprettholde kvaliteten på de fantastiske greenene som vi har på Hvaler Golfbane. Derav så skjærer og dresser vi greenene mens det ennå er vekst.

Vi ønsker å opprettholde de fantastiske greener som vi har hatt på Hvaler Golfbane de siste sesongene, og derfor så må vi både skjære og dresse greenene nå litt tidlig på høstsesongen. Vi velger å utføre dette arbeidet i august da det fortsatt er vekst i gresset, slik at de slissene som skapes gror sammen på ett kort tidsrom. Vi benytter en spesial maskin som heter Graden som tilfører sand samtidig med skjæringen. De greener som har behov for det vil også bli tilsådd, samt at vi dresser alle greener med sand fra Barskarpssand.

REDUSERT GREENFEE I UKENE 34 + 35
Da spillkvaliteten synker noe i en periode så velger vi av hensyn til dette å redusere greenfee med kr 50 på 9-hull og kr. 100 på 18-hull. Vi håper at dette kan være ett plaster på såret i disse dagene. 

GRATIS KAFFE TIL MEDLEMMENE I UKENE 34 + 35
I klubbhusets åpningstider så vil vil tilby gratis kaffe til alle medlemmer av Hvaler Golfklubb.

Det er lenge igjen av sesongen, så selv om det ikke er mulig å spille i Piquet skjorte så er det bare å komme seg ut av sofaen...

Vi sees på banen .....
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her