Nyheter

Informasjon fra Turneringskomiteen

Av: Svein Thygesen  |  Publisert: 28. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Seniorgolf på mandager og etterfølgende turneringer.

Det er nå åpnet for å kunne arrangere turneringer. Men det tillates foreløpig ikke samlinger eller shotgunstart. Vi må derfor kjøre enkeltstarter også på seniorturneringer på mandager og torsdagsturneringene.
Mandag 31. mai arrangerer vi ikke seniorturnering, men seniorene kan jo samles rundt kl. 11.00 til selskapsrunde. Meld deg på i GolfBox og si fra i resepsjonen når du går ut, om du vil spise etter runden.

Torsdag 3. juni kl. 18.00 begynner torsdagsturneringene. Du må melde deg på i GolfBox senest onsdag kl. 16.00. Liste med starttider vil foreligge senere på kvelden. Sjekk i GolfBox om du ikke har fått melding på SMS eller e-mail. Det blir ikke anledning til skifte av tider eller etteranmeldelser.
Torsdagsturneringene vil fortsette på denne måten inntil restriksjonene løses opp.

Mandag 7. juni blir det Texas Scramble seniorturnering fra kl. 11.00. Påmelding innen søndag 6. juni kl. 15.00. Vi lar GolfBox trekke lagene, men justerer slik at ektepar/samboere ikke får for stort sprang mellom starttidene. Heller ikke her vil det bli anledning til bytter eller 
etteranmeldelser.

Blir det for mye venting blir det anledning til å skryte litt av hverandre.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her