Nyheter

Mandagens seniorgolf

Av: Svein Thygesen  |  Publisert: 12. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Stabilt høyt deltagerantall

I motsetning til lørdag kunne dagens spillerne la regntøyet forbli i bagen, slik at bekledningen idag stort sett var shorts og kortermet. Paraplyer så vi heller ikke noe til.

Interessen for å møtes for en golfrunde på mandager ser ut til å ha stabilisert seg på pluss/minus 20 spillere — og det er rimelig hyggelig. Forrige mandag var antall spillere 24 og i dag kunne man telle 18 spillere.

 Flesteparten gledet seg til noe godt å bite fra Rolf i restauranten, og idag ble det server en enkel Biff Stroganoff. Man har det som plommen i egget på mandager, — stort mer sosialt kan vi vanskelig ha det.

Selv konkurransen bærer preg av at man går for det sosiale, nemlig spilleformatet Texas Scramble og en nøktern premie for beste gruppe består som vanlig av en logoball til hver i vinnergruppen.

Og vinnergruppen denne mandagen ble:
Dag Bastiansen
Lars Larsen
Jørgen Oppsan
Roy Arne Johansen

Senere i denne uken på torsdag spilles en ny runde  i kampen om tittelen Sommermester’n. — Så meld deg på i god tid i GolfBox før torsdag.


Ikke noe bilde fra turneringen denne gang, men vi viser gjerne i reprise supersenior Arne Seiersted på et av klubbens nyttekjøretøyer.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her