Nyheter

Vi bare jobber på vi . . .

Av: Svein Thygesen  |  Publisert: 9. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Legging av ferdiggress fortsetter

Legging av ferdiggress fortsetter tirsdag 15. Juni fra kl. 14.00. Selv om innsatsen fra dugnadsgjengene har vært formidabel gjenstår det fortsatt et realt stykke arbeid. 
Til innspurten på tirsdag vet vi at en rekke yngre medlemmer vil stille opp sammen med godt voksne gressleggere slik at det skulle være mulig å få sluttført arbeidet på hull 8.

OBS! OBS! Det er svært viktig at de som ønsker å bidra på tirsdag melder fra om dette så snart som mulig til dugnadssjefen Lars/Lasse Larsen på tlf. 908 70 909 eller på e-mail: lahl@altiboxmail.no
Dette fordi vi må vite cirka hvor mange vi blir slik at det kan bestilles omtrent riktig antall paller med gress. Det sier seg jo selv at om det kun melder seg 3 personer vil det jo ikke kunne bestilles riktig antall paller for å bli ferdig.

Kan du ikke møte kl. 14.00 passer det kanskje heller å møte etter arbeidstid — du er hjertelig velkommen uansett. Men husk å melde fra til Lasse.


Vi fortsetter der vi slapp vi — og jobber på vi!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her