Medlemskap

Informasjon om våre medlemskap kategorier

Vi har herved gleden av å kunne tilby både erfarne golfspillere og nybegynnere flere forskjellige kategorier av medlemsskap.  Våre kategorier av medlemsskap er utviklet over tid med målsetting om å kunne tilby en pakke som hensyntar til den enkelte spiller sin alder og hvor mye man spiller i løpet av en golfsesong. Totalt sett så tilbyr vi en meget god golfkvalitet relatert til den gunstige prisen man betaler hos oss.

Nedenfor så presenterer vi de ulike medlemstyper da med både priser og en punktvis beskrivelse av hva de inneholder.

Fra sesongen 2020 innførte vi ett VTG  (veien-til-golf) introduksjonsmedlemskap og kurs hvor intensjonen var å gjøre inngangen til golfidretten litt mykere. Vi tilbød da en sterkt rabbatert pakke av kurs, kontingent og spill som er meget lavt priset. Dette blev en stor suksess med masse nye aktive golfspillere, og vi kommer til å fortsette med ett slikt tilbud fremover.  Det andre året man spiller golf, altså VTG år 2, så har man også ett prisgunstig medlemsskap. Se mer informasjon nedenfor.


Vi tilbyr gjerne avtale om månedlig trekk (12 måneder) via vår faktureringspartner NorKred.
 
Vi bruker normalt å påpeke overfor de som vurderer medlemskap å nevne at dersom du tror du kommer til å spille mere enn 8 runder på en av våre to golfbanene i løpet av sesongen så vil det fort lønne seg å velge en medlemskaps kategori med fritt spill. 
 
Dersom du skulle ha flere spørsmål eller ønsker å melde deg inn så er det bare å kontakte oss på mail: medlemskap@hvalergk.no eller du kan ringe oss på telefon 90 95 99 00 innvalg 2.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til GOLFIDYLL på Hvaler.....

Link til Innmeldingsskjema for medlemskap

- Fritt spill på Hvaler Golfbane
- Fritt spill på Huseby & Hankø Golfbane
- Inkluderer klubbkontingent
- Inkluderer Veien Til Golf Nybegynner kurs

- Fritt spill på Hvaler Golfbane
- Fritt spill på Huseby & Hankø Golfbane
- Inkluderer klubbkontingent

Månedlig trekk tilbys gjerne for kr. 228 pr. måned.

- IKKE utstedelse av golfkort fra Norges Golfforbund
- Inkluderer klubbkontingent Kr. 800
- Stemmerett på årsmøte

- IKKE utstedelse av golfkort fra Norges Golfforbund
- Inkluderer klubbkontingent Kr. 350

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her